Aufzeichnung des BIOMIN Seminars: The Rumen Simulation Technique (RUSITEC)

Die Aufzeichnung des BIOMIN Seminars: The Rumen Simulation Technique (RUSITEC) ist online  nachzusehen.

About the content:
Christina Gruber PhD, Development Scientist and Coordinator at BIOMIN, is giving insights into the rumen simulation technique (RUSITEC). This is a well-established semi-continuous in vitromodel to investigate rumen microbial processes in a standardized environment. With the RUSITEC, we can simulate ruminal fermentation processes and even gastrointestinal diseases, such as rumen acidosis, without impairing the health and welfare of animals. The presentation demonstrates the simulation of subacute ruminal acidosis (SARA) in the RUSITEC and how this model can be used to examine the effects of feed additives and acidosis prevention strategies.

Agenda:
Quick overview ERBER Group & BIOMIN
The RUSITEC
Short input on open positions at ERBER Group
Q&A - your questions forwarded through the event's chat function will be answered at the end of the presentations.

Info zu CV-CHECKS

Aufgrund der derzeitigen Corona-Situation findet der CV-Check über zoom oder telefonisch/per Email statt. Bitte schicken Sie zur Durchsicht Ihren Lebenslauf an alumni@boku.ac.at.